Vind de gezelligheid om je heen

Je bent altijd omringd door mensen die net als jij op zoek zijn naar gezelligheid. Maar hoe vind je hen? Download Amigos en geef aan waar je voor in bent. De mensen die voor hetzelfde in zijn kunnen je uitnodigen en een bericht sturen. Je kunt elkaar met behulp van de kaart vinden.

Toch liever gepland dan spontaan?

No worries. Je kunt ook iets inplannen. Dit kan voor vandaag, ergens komende week of zelfs maand. Amigos zien jouw moment en joinen spontaan.


Join Amigos!
1.

Download
de app

2.

Geef aan
waar je in voor bent

3.

Bekijk onze
kaart

4.

Join de
gezelligheid

Zien hoe het werkt?

Bekijk de video

Onze amigos

Dion (28)

Zo fijn om spontaan ergens aan te haken, ik doe het wekelijks. Denk aan een motortour, huisfeestje of wandeling door het park. Geweldig!

Sacha (27)

Het is de perfecte manier om weer spontane meetings te hebben en nieuwe vrienden te maken! Amigos heeft al gezorgd voor veel toffe avonturen 🥳

Mike (36)

Wat een toffe app! Op een super laagdrempelige manier nieuwe mensen leren kennen en voor iedereen wat wils. Ik heb al veel leuke mensen ontmoet via Amigos 😁.

Marleen (30)

Super leuk dat ik Amigos heb ontdekt twee maanden geleden, nu al veel mensen ontmoet en mooie avonden gehad!

Marietha (29)

Nu al ontzettend leuke mensen leren kennen via Amigos; op een silent disco, tijdens een jamsessie en op een VrijMiBo. Voor iedereen wat wils dus!Amigos in het nieuws

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik een activiteit inplannen via Amigos?

  expand_more
  Dit kan je doen door op het 'plusje' te klikken in de kaart. Op die manier kunnen andere amigos zien wat jij hebt ingepland en kunnen ze daarbij aansluiten.
 • Hoe kan ik zien wat er te doen is in mijn buurt?

  expand_more
  In de kaart kun je zien waar amigos voor in zijn, dit zijn de poppetjes op de kaart. Amigos die een activiteit hebben aangemaakt zie je als een locatiepin op de kaart. Als je hierop klikt kun je het moment joinen.
 • Hoe weet ik zeker dat iemand betrouwbaar is?

  expand_more
  Wij doen er alles aan om alleen échte amigos in de app te hebben. Jij kunt ons daarbij helpen, door elke amigo na een ontmoeting een beoordeling te geven of te rapporteren. Nadat je een amigo hebt gejoind, verschijnt er een pop-up in de app waar je dit eenvoudig kunt doen. Op deze manier kunnen we eventuele ongewenste ‘amigos’ blokkeren.
 • Is Amigos alleen bedoeld voor spontaan contact?

  expand_more
  Ja. Met Amigos willen we elke situatie gezelliger maken. Meestal is spontaan contact daar het perfecte middel voor. Je kunt via Amigos mensen in je buurt vinden die op dit moment voor hetzelfde in zijn als jij én je kunt spontaan iets inplannen voor later op de dag. 
 • Is Amigos gratis?

  expand_more
  Ja!
 • Is het voor alle leeftijden?

  expand_more
  Amigos is voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Je kunt zelf instellen welke leeftijden jij wilt zien en andersom.

Heb je nog steeds vragen?

Wij houden van spontaan contact!

call mail